Gdje je dostupna usluga ZoNet Internet?

ZoNet d.o.o lokalna je tvrtka koja djeluje na području grada ozlja, općine Ozalj i susjednih općina (Kamanje, Žumberak, Krašić, Žakanje…), s ciljem širenja usluge unutar područja koje obuhvaća LAG Vallis Colapis (lokalna akcijska grupa koja provodi EU LEADER program ruralnog razvoja. Saznajet više o LAG-u na www.vallis-colapis.hr).
Iako naš team marljivo radi na proširenju usluge još je puno rada pred nama kako bi pokušali osigurati uslugu u svim područjima gdje postoji interes za ZoNet usluge.

Često nas korisnici pitaju kako se “borimo” sa konkurencijom “velikih”?
U tom smislu važno je napomenuti da ZoNet kao alternativni telekomunikacijski operator  ne pokušava biti konkurencija krovnim  operatorima u RH, niti se sa njima pokušava “nadmetati”. Naš je cilj isključivo dovođenje kvalitetne i povoljne usluge u ona područja koja su po tom pitanju marginalizirana i za druge ne predstavljaju tržišno bitni segment. Upravo u tim područjima mi vidimo svoju šansu, osjećamo potrebu tih ljudi koji, iako niti 50 km od metropole, žive jedan sasvim drugačiji i po mnočemu teži život.
Težimo tržište telekomunikacija u području na kojem djelujemo stvoriti fleksibilnijim, orjentirano više prema potrebama malih korisnika, socijalno osjetljivo, kako bi život u našem ruralnom području učinili boljim i kvalitetnijim.
Posebno nam je drago kada ti skromni žitelji pokupskih i žumberačkih sela pokažu svoje zadovoljstvo našom uslugom, pristupom i fleksibilnošću.
Većinu naših korisnika čine naši prijatelji, sumještani, poznanici i to je prednost koja nam daje za pravo da se ne odnosimo maćehinski prema svojim korisnicima (kao je to danas uobičajeno) već jednim potpuno drugačijim, prijateljskim pristupom rješavamo sve probleme.

Naša misija je pridonjeti razvoju naših sela uvođenjem moderne i pristupačne tehnologije, želimo biti primjer dobre prakse, primjer tvrtke u koju njeni korisnici vjeruju i sa kojom računaju.

Svaki novi korisnik za nas je priznanje i potvrda kvalitete. Ponosni smo zbog činjenice da od samog početka nismo izgubili niti jednog korisnika, baš suprotno svi naši novi korisnici dolaze preporukom drugih!

Naše usluge koriste i velike tvrtke u našem kraju što je još jedna potvrda kvalitete i pristupačnosti. Čast nam je biti dio njihove “priče” i  dio njihovog uspjeha.

Jedno veliko hvala svim dosadašnjim korisnicima i nadamo se da će i drugi prepoznati našu ponudu. Mi Vas sigurno nećemo iznevjeriti kvalitetom, rješenjima i cijenom.

Dalibor

Komentari su zatvoreni.